barbedwire.info Norsk hardrock

OnklP + Styggen på ryggen = ekte kjærlighet

Han er mest kjent som OnklP, men nære og kjære, kanskje også til og med blodfans, kjenner ham som Pål Tøien (1984), rapperen fra Lillehammer. OnklP har samarbeidet med en rekke ulike artister, blant annet sammen med Jaa9 i gruppa Jaa9 & OnklP. Han har vunnet en rekke flere priser siden den gang, blant annet Alarmprisen 2005 i klassen hiphop for albumet han snekret sammen med Jaa9, som er artistnavnet til Sjåre Brymæ. I 2005 kjørte OnklP solo og kom ut med sitt første soloalbum, Det Kunne Vært Deg.
onklp

OnklP
OnklP har kanskje alltid vært litt kjent. De fleste har hørt navnet hans i en eller annen sammenheng, men det var kanskje ikke alle som har tok seg tid til å høre på musikken hans. Ikke før i 2014, da rap/rock-gruppa OnklP & De Fjerne Slektningene brakte løs med et splittert nytt førstealbum. Slekta var navnet, og senere samme år kom oppfølgeren Slekta II. Den velkjente låten «Styggen på ryggen» ble født i løpet av denne tiden, og ble en kjempehit blant publikum. Sjelden har en rappelåt fanget så mange tårer, smil og tanker på samme tid. «Styggen på ryggen» er en låt som handler om blant annet angst, og hvordan man takler det. I 2015 blir det bare flere og flere, både unge og helt sikkert godt voksne, som kjenner på et liv fylt av for mange tanker og angst. Kanskje mange kjente seg igjen i låten, og at det var derfor den ble såpass kjent på så kort tid.Depressed

Angst og depresjon
Mennesker setter pris på det som vekker følelsene våre til live, enten om det er glede eller sorg. Ofte setter vi kanskje litt ekstra stor pris på det triste når vi ser at noen har havnet i samme spor som oss selv. Fra steinalderen av har vi mennesker vært flokkdyr. Flesteparten av oss liker ikke å være alene, og å føle seg ensom er enda verre. Oppdager vi at andre enn oss selv sliter med det samme, spesielt tabubelagte temaer som for eksempel angst og depresjon, blir vi litt lettet, fordi vi ser at vi ikke er alene. Det er fort gjort å føle seg alene i en verden som er så stor, og med så mange mennesker som tilsynelatende ser så friske og fine ut utenpå.

Privacy Policy