barbedwire.info Norsk hardrock

Dette må du vite om spilleautomaten

Netent sin rockeserie har fått et nytt tilskudd: Motörhead! Spillet er bestående av fem hjul og hele 76 betalingslinjer i følge NyeKasinoer.co. Om ikke det gir deg nok muligheter til å vinne, så har spillet også tre bonus-funksjoner: «Mystery Reel» er et hjul med ulike mystiske og merkelige symboler, en free-spins-funksjon hvor du kan få gratisspinns og du kan også få en «Bomber»-funksjon hvor ulike mystiske symboler kan dukke opp på hjulene. Du kan enkelt velge hva slags innsats du vil satse på de ulike spinnene, helt fra 0,20 til 200 euro.

Automaten er, som du sikkert forstår, basert på det legendariske rockebandet Motörhead. Som seg hør og bør vil du se Ian Fraser «Lemmy» Kilmister og de andre bandgutta dukke opp i spillet. Bandet solgte over 30 millioner album i løpet av en 40 år lang karriere.

Spilleautomaten utspiller seg på en bakgrunn som forestiller en konsertscene. Dette blir understreket av at bakgrunnen er fullt opp av høyttalere og annet utstyr som minner om en rockekonsert. Spillutviklerne har inkludert en kul versjon de kaller «rock mode», og i denne modusen vil bandets musikk bli skrudd opp flere hakk og musikken vil strømmer ut høyttalerne til PCen din. Wild-symbolet i spillet er inspirert av en av bandets største hits, «Ace of Spades».

Spillet har en Mystery reel-funksjon som kan dukke opp når som helst i det ordinære spillet. Denne funksjonen manifesterer seg som et eget hjul med ulike mystiske symboler. Dette hjulet vil begynne å snurre og kan forandres til hvilket som helst symbol, og dermed åpne uante premier og gevinster.
Free spins-funksjonen vil utløses om det dukker opp tre scatter-symboler på noen av hjulene dine, med unntak av de to første. Denne funksjonen gir deg ti free-spins. I denne funksjonen kan også mystery-hjulet dukke opp og kan både gi deg mystery-symboler eller wild-symboler. Du kan dessverre ikke få flere gratisspinns om denne utløses, men plusset er at du kan vinne store premier om det er et wild-symbol som dukker opp på skjermen.

Vi må nevne den svært kule «bomber-funksjonen». Denne kan utløses i spillet før et hjul begynner å snurre. Funksjonen gjør slik at det regner «bomber» ned på hjulene og så lager minimum ti mystery-symboler som ligger stablet oppå hverandre. Grunnen til at de blir samlet slik er fordi hver «bombe» inneholder flere bomber. Hjulene vil deretter begynne å snurre med de ulike symbolene stablet oppå hverandre, og det vil så bli valgt ut et tilfeldig symbol som kan gi deg store premier, som i Mystery reel-funksjonen.

Vi kan ikke påstå at spillet er svært variert og spennende, men det inneholder akkurat nok variasjon og ulike funksjoner til at man ikke blir lei av det. Du vil nok raskt merke at de største premiene blir vunnet sammen med free-spins-funksjonen. Hovedgrunnen til dette er at wild-symbolet kan bli omgjort til et mystery-symbol.

For de av dere som kjenner bandet godt, er det kanskje ikke en overraskelse at bandet har valgt å gi ut en spilleautomat. Det er nemlig flere av deres største hits som er inspirert av ulike former for gambling, for eksempel giganthiten «Ace of Spades». Det er også verdt å nevne at musikken i spillet, som seg hør og bør, er svært kul og løfter opplevelsen flere hakk. Det er også inkludert videoklipp fra Motörhead sine konserter, slik at det føles som om du sitter på første rad selv.

Flere av symbolene i spillet forestiller ulike symboler man forbinder med bandet selv, og musikk generelt. Du vil blant annet se vokalisten selv, i tillegg til andre instrumenter. Designet til spillet er stilig og man føler virkelig at man tar del i en rockekonsert!

Privacy Policy