barbedwire.info Norsk hardrock

Motörhead slår til med spilleautomat

Ingen band skriker rock & roll like høyt som legendariske Motörhead, og nå har NetEnt brakt dem til spillehjulene. Motörhead er den mørkeste og mest eksplosive i Rock Trilogy, utviklet av NetEnt. Etter å ha sluppet Guns N ‘Roses og Jimi Hendrix tidligere i 2016, gir NetEnt deg sjansen til å bli med legendariske Ian Fraser “Lemmy” Kilmister og hans tidløse band i videospillet som er det tredje og siste avdraget i NetEnts suverene rockeserie.

Rock Trilogy ferier 20 års innovasjon for NetEnt

Den makeløse rockeserien fra NetEnt feirer 20 års innovasjon i gaming. Motörhead-slotmaskinen ble offisielt annonsert for å bli utgitt 22. september, og er en hyllest til Lemmy Kilmister, den ikoniske rockelegenden som døde nylig. Dette spillet vil bli den tredje i NetEnt-serien som har feiret verdens største rockelegender. Denne innovasjonsfeiringen har gitt oss den mest suksessfulle NetEnt-spilleautomaten noensinne, Guns N ‘Roses, og den nyere Jimi Hendrix automaten, som hyller den legendariske gitaristen og sangeren som døde i en alder av 27. Motörhead-spillet ble utviklet for å hedre Lemmy og bandet, som uten tvil, kunne beskrives som gudfedrene av rock & roll.

Lemmy elsket gambling

Motörheads frontmann, Lemmy, hadde en forkjærlighet for gambling. Deres største hit “Ace of Spades” er en uoffisiell sang til hardrockere og spillere. Lemmy utviklet en spilleautomatavhengighet da han var en ung gutt, og selv navnet som vi kjenner ham, kommer fra hans vane av å spørre venner om å “lemme låne til fredag” hvor “lemme” er slang for “la meg”. Lemmy var så entusiastisk over spillemaskiner, at selv i sine siste dager holdt han favorittfrukten hans ved sin side.

Hvordan spillet fungerer

Motörhead Video Slot er et 5-hjuls, variabel rad, 76-linjers videospill med Free Spins, Wild substitutions, og en Mystery Reel-funksjon. Dette rockete spillet skuffer ikke. Bare fem sekunder inn i spillet, er det neste du ser et videoopptak fra The Wörld Is Yours World Tour DVD, som ble en av Motörheads mest legendariske turneer.

Det første du legger merke til når du spiller dette spillet er at det har et ukonvensjonelt rutenettoppsett sammenlignet med de fleste andre NetEnt-spillene. Spillere har sett de bredere hjulene før, som allerede finnes i Dazzle Me. De brede hjulene ble veldig godt mottatt av spillere, og når du blir vant til dette rutenettoppsettet, vil du faktisk begynne å sette pris på den positive forskjellen det gjør, på både spilleopplevelse og utbetalingspotensial. Dette designet gir en mer progressiv spenning. NetEnt uttalte seg at denne spillstrukturen legger mye mer vekt på spenning, spesielt mot slutten av spinnet (kilde: http://www.norgeskasinoer.co/).

Men det mest innovative aspektet av Motörhead’s rockende spill er ikke hjulsettet, men faktisk, tilstedeværelsen av Bomber og Mystery Reels funksjonene. Disse to bonusfunksjonene utfyller hverandre ved å fokusere på å levere mysteriesymboler til spillet. I utgangspunktet er deres funksjon å forvandle seg til identiske symboler som forbedrer dine muligheter for å treffe en vinnende kombinasjon. Siden dette er et ganske raskt spill, kan du ikke nøyaktig holde styr på hva som skjer på hvert hjul, så i stedet hjelper mysteriesymbolene deg til å låse opp spinnets fulle potensial ved å gi deg tilfeldige sjanser til å vinne den store jackpoten opptil flere ganger i løpet av spillet.

En glimrende hyllest til Motörhead

“If you like to gamble, I tell you I am your man, you win some, lose some, all the same to me”. Dette er en del av teksten på den ikoniske rockesangen “Ace of Spades”. Flere fans har gitt sitt samtykke at Motörheadspillet er en glimrende måte å hylle Lemmy på. Gled deg til å leve deg inn i en rocka spilleverden, med masse spenning, der verdens største hardrock band lever videre for alltid.

Privacy Policy