barbedwire.info Norsk hardrock

Hardrock-musikk i spillindustrien

Musikkspill

guitar-heroRock er ikke død, langt ifra. De som sier slikt lever i drømmeland. Rock lever i beste velgående og er fremdeles elsket, både av den eldre garde og av unge mennesker. Dette ser man overalt – rockekonserter avholdes i nesten hvert eneste land med jevne mellomrom. Så har vi spillene. Dataspill med hardrock og metal i bakgrunnen dukker opp stadig vekk. Blant de bedre spillene med hardrock-musikk sentrum finner vi Rock Band og Guitar Hero, to musikkspill som handler nettopp om å lage et rockband. Selv om du kan spille disse spillene med vanlige kontroller, er det best å kjøpe de spesielle gitarene og trommene som hører til spillene. Slik får du virkelig kledd på deg rollen som en kjent rockemusiker, og treffe notene for å skape nye hits. De som faktisk kan spille gitar og andre instrumenter ser kanskje på Guitar Hero som en håning av deres ferdigheter, men det er fortsatt et kult spill – spesielt for ungene. For du vil jo at ungene også skal få sansen for musikken du har levd med i alle år? Da er et av disse to spillene den perfekte løsningen. Så vil smårollingene sikkert be om en ekte gitar etter hvert, når de forstår hvor kult det er å kunne spille et instrument på ekte.

Pengespill

Spillindustrien har brettet seg ut til alle kanter, og er nå tilgjengelig i mange ulike formater. Snakker vi pengespill, er det selvfølgelig tematiske spilleautomater som har tatt over. Disse dukker opp hver måned, i regi av en rekke forskjellige spillutviklere. 3D-grafikk, heftige animasjoner, gigantiske jackpoter og grundig grafikk – moderne spilleautomater er uendelig mye bedre enn de gamle klassikerne som sto på Narvesen før i tiden. De fleste moderne automater har et tema som maskinen bygges på. Til glede for alle rockefrelste mennesker der ute har to heftige spilleautomater dukket opp det siste året, med fokus på to legendariske rockegrupper. Den første maskinen heter KISS, og handler om Gene Simmons og de andre karene fra den kjente gruppa. Her får du høre deres sanger i bakgrunnen mens gevinstene renner inn. Den andre automaten heter Megadeth, og fokuserer på metal-gruppa fra USA som har frydet rockelskerne med vanvittig flotte, fargerike konserter helt siden begynnelsen av 80-tallet og til dags dato. Spillet Megadeth finner du blant annet hos Mr Green, som er anbefalt av http://www.casinovinnere.com/.

Actionspill

Musikk er i like stor grad viktig i actionspill som i alle andre. For selv om de færreste actionspillene handler om rockegrupper og rockere, hører man stadig vekk røffe, tunge rockerytmer i bakgrunnen på en rekke heftige spill. God of War-serien for PlayStation er nok de kuleste spillet du kan komme over som rockelsker. Den tunge bakgrunnsmusikken passer helt perfekt til den generelle stemningen i spillet, med mørke toner og actionfylte detaljer. God of War tar oss med til gresk mytologi og kampen om verdensdominans. Vil du at omgivelsene skal matche musikken enda bedre, kan vi anbefale Brutal Legend, det mest perfekte videospillet for hardrock-fans. Med over en time av originale låter fra kjente artister (Judas Priest, blant annet) vil du kunne spille Brutal Legend i flere uker mens blodet og adrenalinet pumper av gårde.

Privacy Policy