barbedwire.info Norsk hardrock

Gode tips for musikk og underholdning

Rocktips hos Barbedwire

rockSøker du etter spennende, nye rockwlåter å høre på, er det kun Barbedwire du bør holde deg til. Her vil vi nemlig holde deg oppdatert på det aller meste som skjer på den norske rockscenen. Nye artister, kommende legender, gamle klassikere og ukjente perler – alt vil dukke opp her før eller siden. Vi elsker nemlig rock, spesielt norsk rock! Søker du etter annen type musikk, kanskje du vil prøve ut smaksløkene og se om andre sjangere er noe for deg? Da er NRK Urørt noe av det beste du kan komme over. Hører du på P3 har du sikkert fått med deg et program eller to allerede, men alle de tidligere sendingene og haugevis av totalt ukjente artister er tilgjengelige på deres nettside – norske artister, selvfølgelig. For det er norske artister folk flest er interessert i, vanlig «mainstream» musikk får vi nok av på MTV og andre musikkanaler uten den minste forståelse for hva god musikk egentlig er. Det er en skam, for å si det mildt, at artister får oppmerksomhet kun på grunn av deres evner til å underholde folk og se underlige ut, i stedet for musikken de faktisk skaper. Kanskje enkelte norske artister ikke har samme sjarm og originale utseendet som amerikanske pop-idoler, men hvem bryr seg vel om utseendet når det kommer til musikk? Hadde folk bare tenkt på utseendet, ville mennesker som Alice Cooper og Ozzy Osbourne aldri vært legendene de er i dag.

Musikkprogrammer som gir deg tips

Nå som det straks blir hard konkurranse mellom svenske Spotify og Apple Music, kan vi se frem til mange gode år for musikkbransjen. Apple har latt folk prøve ut deres nyeste musikkprogram helt gratis i tre måneder – der skaper man egne spillelister av sine favorittlåter, så vil programmet gi deg tips med tanke på musikkstilen de mener du foretrekker. Spotify har gjort dette i alle år, noe de aller fleste musikkfrelste mennesker har satt stor pris på. Musikkblogger er fremdeles populære og, tross den tilsynelatende rosablogginfiseringen av denne mediasjangeren.

Gå til samlesider for flest mulig tips og råd

rock2Samlesider har faktisk blitt veldig populære igjen den siste tiden – nå kan du enkelt finne frem til både gode filmtips og de aller beste spilltipsene, alt etter hva du selv foretrekker å søke etter. Du kan finne en rekke forskjellige samlesider med norske tips for casinofrelste og andre nisjeentusiaster som MMRPGO-spillere, samt for deg som liker klassiske spill som sjakk og backgammon – ja, alt du kan tenke deg. Inntoget av internett har så klart også gitt artistene en langt enklere tilgang til kundebasen. Så fort de laster opp en av sine sanger på nettet, skal det være mulig å finne frem til den. Så lenge man vet hvor man skal lete, selvfølgelig. Det er derfor samlesider og tipssider er så populære – de gjør jobben med å finne frem i virvaret av nyheter, for deretter å gi deg det beste av det beste. Barbedwire er selvfølgelig en god ressurs for rockeelskere, men også hiphop-, pop- og technofrelste musikkelskere kan finne gode sider å bruke når de setter ut på en ny oppdagelsesferd i musikkverdenen.

Ikke heng deg opp i klassikere

Mange rockeelskere fra den eldre garden mener at det 21. århundret har drept musikken. At inntoget av populære musikkanaler og show har gjort oss altfor avhengige av andres meninger for å finne frem til god musikk. Dette er feil, folkens. Helt feil. Ja, MTV og andre kanaler har ødelagt for ungdommen, men vi som vet hvordan man setter pris på musikken har fortsatt muligheten til å finne fantastiske, nye låter. Det gjelder bare å lete. Tusenvis av nye låter fra helt ukjente artister lastes opp på nettet hver måned, og én-to av disse er alltid spennende å høre på. Sett av litt tid til å musikksøket noen kvelder i uken, så skal du se at spillelisten får jevnlige påfyll!

Privacy Policy